Pift kærlighedslivet op med en rejse til Californien

dd3

Et kærlighedsforhold er noget, man skal arbejde på, passe og pleje og sætte tid og energi af til. Hvis man ikke gør det, kan gnisten imellem en og ens partner risikere at dø, og når den først er død, skal der rimelig heftig førstehjælp til at live den op igen.

 

Genopdag kærligheden på en rejse

Når man rejser og kommer ud af hverdagens rutiner, sker der noget med kærligheden. Den trives, når den får luft under vingerne og får lov til at blomstre i nye miljøer og situationer. At give den ferie, at tage den med på rejse, er en af de bedste ting, man kan gøre for den. Der kan nemt gå grå hverdag i den derhjemme med praktiske gøremål, arbejdsstress og aftaler, der skal gå op til højre og venstre. Men når man tager på ferie, er der kun de to elskende og deres kærlighed, der skal plejes. Ingen frokostaftaler med forretningspartnere, ingen forældremøder i børnehaven, ingen lus der skal kæmmes, ingen madpakker der skal smøres. Elsk mere, elsk mere intenst og elsk helt uforstyrret på en rejse til for eksempel Californien.

palmer-i-californien

 

Udforsk Californien

Udforsk Californien sammen med din partner. Der er masser af forskellige ting, man kan tage ud og se. I kan for eksempel tage til Los Angeles og udforske alle de mange, mange ting, byen har at byde på. I kan tage til Venice Beach, som er et af de mest ikoniske sites i hele USA. Venice beach er et af de steder, der oftest er blevet brugt som kulisse i alle mulige forskellige slags film. Derfor vil man uden tvivl ankomme til stedet og med det samme føle, at man har været der før, fordi man har set det i så mange film og serier. Man kan bade og surfe og slikke sol på den lækre, store sandstrand, og når man har brug for at få slukket tørsten, kan man promenere end tur på den lange strandpromenade, hvor der ligger rigtig mange cafeer, små butikker og restauranter. I kan købe en amerikansk milkshake og gå og kigge på ting. Hvis i er et par, der har brug for en mere fysisk aktivitet, kan man leje rulleskøjter og bare rulle ned ad promenaden. Dagen kan sluttes af med et dejlige måltid på en af de mange restauranter, hvor man uden tvivl kan finde mad, der passer til alles smag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *