3 ting, som du bare ikke gider at opleve

dd3

Vi kender det alle sammen godt; nogle gange sker der de der ting, som bare er enormt ærgerlige af den ene eller den anden grund. Det er måske ikke ting, som ændrer vores liv – men det er ting, som gør os nedtrykte, giver os problemer eller på andre måder forhindrer vores lykke.

Det kan være alt muligt, og tit er det enten ting, som man ikke selv kan forudse, eller som sker, fordi man har været dårlig til at forberede sig eller ikke har været fremadtænkende nok. Den første kategori kan du ikke gøre meget ved – men det kan du med den anden. Her kommer eksempler på tre ting, du ikke gider opleve, samt forslag til, hvordan du forebygger dem.

Løbe tør for penge under ferien

Ferier ender bare altid med at blive lidt dyrere, end du lige regner med. Det gælder hvad end det drejer sig om en vild luksusferie eller en billig ferie på budget.

sparegris

Derfor kan du risikere, at du pludselig står uden tilstrækkelige penge på kontoen, og det er både stressende, frustrerende og irriterende. Heldigvis kan du sikre dig, at der er masser af penge at rutte med. Det kan du gøre med et lån, som du kan tage online – for eksempel på www.stirling.dk.

Tøjet krymper under vask

Vi har vidst alle sammen prøvet den frygtelige følelse, når vi hiver vores yndlingstrøje ud af vaskemaskinen, og den er fuldstændig misfarvet eller er blevet alt for lille. Det er enormt ærgerligt, og det kan ikke gøres om.

Heldigvis kan det ret nemt undgås. Det handler i bund og grund bare om, at du skal kigge ordentligt på vaskevejledningerne, før du vasker dit tøj. Vejledningen står tit på det lille hvide mærke, som sidder på indersiden af tøjet.

Planterne dør

Alle planteejere ved, at det kan være noget af en kunst at holde de grønne planter i hjemmet i live og få dem til at trives. Nogle gange kan det virke totalt tilfældigt, hvilke planter som overlever, og hvilke som ikke gør det. Men det er det selvfølgelig ikke.

For eksempel er det meget vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke planter det er, du har med at gøre. Nogle planter kræver meget sol, mens andre kræver meget vand. Nogle planter passer nærmest sig selv, imens andre skal beskæres og omplantes for virkelig at trives.

indretning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *