Når tøjet driller

dd3

Der er mange ting, som de fleste er enige og kan nikke genkendelse til, som er ret ærgerlige.
Ofte har tøjet det med at drille. Det kan være at man træder ind i en andens hjem, og i det man tager sine sko af, så opdager man, at der er gået hul på en strømpe, og der kan tilmed være en hel tå, som stikker ud.
Det kan også være en dag, hvor man kommer hjem fra arbejde, og først der opdager, at man render rundt med åben lynlås i bukserne, mens man panisk tænker på, hvor længe Tivoli mon har været åbent.

Lunkne drikkevarer er ærgerlige

Drikkevarer skal enten være varme eller kolde. Lunkne er bare ikke rart, selvom det er en mellemtemperatur, som vi i kroppen optager hurtigst.
Forventer man en dejlig kop med kaffe, så er man på nippet til at spytte den ud igen, hvis den ikke er varm. Det samme gælder, hvis man vil have sig en iskaffe, så skal den også være iskold, før den er god.
Et glas vand, hvor vandet er lunkent, er jo også bare ærgerligt at skulle drikke, og næsten ikke til at få ned.

Flere ærgerlige drikkevarer

varm cola

Det er ikke kun de vare og de kolde drikkevarer, som kan være ærgerlige. Der er flere, som kan være med i det kapløb.
Når man drikker en øl, er det ofte i selskab med andre og forbundet med nydelse og afslapning. Det er dog en virkelig fesen oplevelse, hvis den øl man skal drikke er helt og aldeles flad.
Har man været for længe om at drikke sin sodavand, eller er den måske blevet rystet grundigt forinden, så er det ligeledes utroligt ærgerligt, hvis det viser sig, at sodavanden er flad og uden brus.

kold kaffe

Når isen er smeltet

På sådan en dejlig varm sommerdag, hvor man vælger at tage til den nærmeste købmand, for at købe en æske med is. På hjemvejen stiger forventningen om den kommende nydelse det vil være at indtage isen, når man kommer hjem. Men når man så derhjemme åbner bilen, er alle isene bløde, da de er smeltet i bilen. Det er ærgerligt. Man skynder sig dermed at lægge dem i fryseren. Når de er frosne igen, har de mistet den oprindelige facon, ispinden er fedtet og isen en smule krystalliseret. Det er også ærgerligt.

Når kæresten har spist det sidste stykke

Hvem kender ikke de situationer, hvor man har gået og glædet sig til at komme hjem og spise noget bestemt, som man har liggende. Det kan for eksempel være en chokoladebar. Man har tænkt på den og glædet sig til den længe, men når man kommer hjem, så er den spist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *