3 redskaber der kan hjælpe dig med at stoppe med at ryge

dd3

Vil du rigtig gerne stoppe med at ryge? Det kan være rigtig svært for de fleste at stoppe fra den ene dag til den anden, når man har røget i flere år. Ofte er der nemlig både en fysisk og mental komponent er en ryge afhængighed.

Læs derfor her om tre forskellige måder, hvorpå du kan stoppe med at ryge.

Ecigaret

Brug en elektronik cigaret

Ofte er det ikke så meget den fysiske afhængighed som den psykiske, der gør det rigtig svært at stoppe med at ryge. Netop derfor kan det være en god ide at bruge en elektronisk cigaret, som man bruger som overgangsredskab til ikke længere at ryge.

Elektronisk cigaret en nyere teknologi som er kommet frem på markedet og at målrette dem, som gerne vil holde op med at ryge men har svært ved at finde ud af, hvad de skal stille op med for eksempel deres fingre, når det begynder at krible i én for at få fat i en smøg.

Brug nikotinplaster 

Nikotinplaster kan også være en god løsning for dig, som er nikotin afhængig og gerne vil nedtrappe dit behov. Nikotinplaster er mere målrettet de mennesker, som har en stærk fysisk afhængighed og ikke kan stoppe med at ryge, fordi det er blevet et behov for kroppen at få det.

Gennem brug af nikotinplaster kan man opfylde dette behov på en meget sundere måde end gennem rygning af almindelige cigaretter.

rygning

Snus

Nogle mennesker har også haft god succes med snus. Man kan benytte sig af snus til at dæmpe deres trang til rygning og nikotin. Man kan ofte få det i forskellige stærkheds grader og du kan dermed selv mærke efter, hvor stærkt at du behøver at have det.

Trap langsomt ned i disse stærkheds grader, indtil du til sidst ikke længere har brug for dem. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *