Øv.. corona har gjort, at jeg ikke kan træne i fitnesscenter

dd3

For alle de personer hvis dagligdag bl.a. går med at være i fitnesscenter, har det nok været noget af en dårlig dag da Mette Frederiksens udmelding kom i fjernsynet om, at landets fitnesscentre lukkede ned. Det har for mange medført ekstra kilo på sidebenene, da hverdagsrytmen er lavet om, og så kan alting synes håbløst og fremtiden usikker. Heldigvis skal det ikke afholde dig helt fra at få noget motion.  

Gåtur

Gå en tur

Første trin til at få en form for motion er bl.a. ved at gå en tur. Det kan være en gåtur i den frie natur efter arbejde, hvor du følger en fast rute. Det kan f.eks. være gennem skov, ved stranden eller bare i byen. Uanset giver det frisk luft og fornyet energi, når man kommer ud. Faktisk viser forskning, at man øger ens humør betydeligt, når man går en tur, fordi den friske luft og naturen gør noget godt for kroppen. 

Det behøves ikke kun være en tur i naturen. Man kan også med fordel gå en tur hen til supermarkedet, så man får nogle gratis skridt på den måde. Når man går i supermarkedet, er det vigtigt, at man har et mundbind, så man må komme ind. Sørg eventuelt for at have nogle ekstra mundbind med i et hylster i lommen, så man aldrig går forgæves til supermarkedet. Alternativt må du bare gå turen endnu engang, men det er selvfølgelig også sundt. 

Fitnessudstyr hjemme

Få motionen hjemme i form af hjemmetræning 

Når fitnesscentrene er lukket ned, kan man med fordel sørge for, at man kan træne hjemmefra. Det kan se ud som om, at der er lange udsigter til at landet lukker op igen. For ikke at komme helt ud af form, kan en form for hjemmetræning være rigtigt gavnligt. Hjemmetræningen kan f.eks. bestå af vægte, så man kan bevare styrketræningen. Det kan også bestå af større maskiner såsom en crosstrainer, som hjælper dig med en holistisk workout, hvor du kommer hele vejen rundt. 

Den aktiverer flere muskelgrupper af gangen, og er derfor oplagt til hjemmetræningen med begrænsede antal træningsmaskiner. Med crosstraineren kan du både forbrænde fedt og samtidigt opbygge muskelmasse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *