Sådan får du den smukkeste blomstereng i din have til stor gavn for dit humør

dd3

De seneste par år har blomsterengen fyldt mere og mere i ”modebilledet” i haven. Det er heldigvis en rigtig god ting! Blomsterengen med de mange forskellige blomster gør nemlig mange gode ting for både øjet, sindet og naturen. Her får du en guide til, hvordan du nemmest og bedst muligt for den såkaldte blomstereng hjem i din have. 

stor smuk blomstereng

Sommerblomster er gode for både dit humør og dit sind 

Det er ingen hemmelig at farver gør mennesker glade. Dette gælder i særdeleshed også alle de smukke sommerblomster, som kommer i alverdens forskellige skønne farver. Har du en trist have, uden smukke blomster i mange flotte og skønne farver? Så kan du heldigvis nemt selv gøre noget ved det og det koster endda ikke engang alverden. Med blomsterfrø kan ud nemlig selv nemt og forholdsvis hurtigt få en masse smukke blomster i din have. Køb blomsterfrø hos plantecenterfyn hvis du vil være sikker på, at få blomsterfrø i en rigtig god kvalitet. Hos plantecenterfyn kan du også få god vejledning af gartneren og dermed være sikker på, at købe blomster der passer til din have. 

Vild med vilje eller pæne bede? 

Vild med vilje blev et meget moderne udsagn for et par år siden. Det er utrolig nemt at skabe en vild med vilje have med blomsterfrø. Her Køber du ganske enkelt blot nogle forskellige danske blomsterfrø hos plantecenterfyn og sår dem i din have. Men du kan også sagtens skabe pæne bede med blomsterfrø. Her skal du blot lade vær med at købe de blandede pakker med blomsterfrø og i stedet købe blomsterfrøene enkeltvis. Derefter sår du dem blot de steder, hvor du ønsker at hver enkelt art kommer frem.

røde valmuer i solnedgang

Smukke blomster og natur er en god kur mod en dårlig dag 

Hvis du har haft en dårlig dag på dit arbejde, så vil det helt sikkert hjælpe på dit humør, hvis du kan nyde en smuk sommerhave i fuldt flor. Derfor vil smukke blomster og natur i din have helt sikkert, være med til at gøre dit humør bedre. Når man befinder sig i smukke omgivelser er det næsten umuligt at være sur. Derfor vil du lettere kunne glemme din dårlige dag, hvis du gør lidt ekstra ud af din have med blomsterfrø. 

Blomsterengen er virkelig god for bier og andre insekter 

 Udover at blomster er gode for dig og dit humør, så er blomsterne også virkelig gode for bierne og de andre insekter der bruger nektar. En blomstereng med mange forskellige artede blomster giver en masse god og nærende nektar. Den nektar vil både bier, sommerfugle og andre gode insekter kunne bruge igennem hele sommeren. På den måde vil du også gøre noget godt for naturen og dyrene omkring dig, hvis du planter en blomstereng. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *